La Guàrdia Urbana ha detingut un home i una dona com a presumptes lladres que es dedicaven a cometre robatoris a domicilis. L’arrest s’ha fet aquest dijous a la tarda després d’un periple no gaire habitual. Un veí els ha reconegut mentre estaven asseguts a la terrassa d’un bar del carrer d’Alí Bei, al Fort Pienc, després que la parella hagués intentat entrar a casa seva. El ciutadà ha donat l’alarma a la policia, que els ha detingut.

Es va creuar amb els lladres a les escales

Les sospites d’aquest ciutadà van començar quan en arribar a casa i pujar per l’escala, es va creuar amb un home i una dona que marxaven corrents i que no havia vist mai a la finca, és a dir, que no va reconèixer com a veïns. Això el va alertar i va revisar les càmeres de videovigilància de la finca. A les imatges va veure que les dues persones havien intentat entrar a casa seva a través de la porta de la terrassa, però no ho van aconseguir.

Poc després, el ciutadà els va veure asseguts a la terrassa d’un bar i es va presentar a les dependències policials de l’Eixample per denunciar els fets.

A la presó un lladre multireincident que robava a hotels de Barcelona fent-se passar per treballador
Acumula 24 detencions en mig any i se’l relaciona amb 11 robatoris amb força i furts

Una motxilla plena d’objectes robats

Quan els agents van arribar-hi van procedir a la identificació i registre de les seves pertinences. La parella duia una motxilla plena d’eines per obrir portes o finestres, diners, rellotges, joies i altres objectes sostrets.