cartell-mossos-esquadra
Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres un home de 32 anys com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació en una farmàcia del barri de Sant Andreu. L’assalt es va produir dimarts, durant el confinament pel coronavirus, i després de les investigacions, la detenció s’ha fet al barri de la Trinitat Vella.

Els Mossos relacionen l’home amb sis robatoris violents més comesos, en aquest cas, abans del confinament: tres ocorreguts a Barcelona, en una benzinera, una botiga de telefonia i una altra d’alimentació; dos més a Ripollet, en botigues de telefonia, i un últim en una benzinera de Montcada i Reixac. Segons la policia catalana, el lladre es desplaçava en una motocicleta robada. La investigació continua oberta i no es descarta que se’l pugui relacionar amb més fets.

Un altre atracament en una farmàcia de Trinitat Vella

Aquesta no ha estat l’única actuació que ha fet la policia catalana en relació a robatoris en farmàcies. El cos dels Mossos d’Esquadra també ha informat a última hora d’aquest divendres de la detenció, in fraganti, d’un lladre que acabava de cometre un atracament en una altra farmàcia, aquesta vegada, del barri de Trinitat Vella.
Tots dos detinguts han passat aquest diumenge a disposició judicial i després han ingressat a presó.