Els Mossos d’Esquadra han detingut a l’Hospitalet de Llobregat un home de 35 anys acusat d’haver comès almenys vuit robatoris violents en diversos establiments de Barcelona i l’àrea metropolitana entre el 30 de juny i el 30 de juliol. Entrava als locals amb un casc i intimidava els treballadors, a vegades amb una arma blanca, per sostreure quantitats d’entre 200 i 500 €. Després fugia amb un moto robada, que ja s’ha recuperat. Segons els Mossos, acumula 13 antecedents policials.

El primer robatori, en un hotel de Sants-Montjuïc

La investigació es va iniciar després d’un primer robatori violent en un hotel ubicat al districte de Sants-Montjuïc: un home va irrompre al vestíbul de l’establiment i es va endur 400 euros després d’intimidar el treballador que hi havia en aquell moment a la recepció i en presència d’un client.

La investigació va portar els agents a detenir-lo el dia 24 de novembre a l’Hospitalet de Llobregat. Al seu domicili s’hi va trobar part de la roba utilitzada durant els fets delictius. Els agents han pogut acreditar vuit robatoris fins al moment: en quatre hotels, una benzinera, un bingo, una farmàcia i un supermercat de diverses localitats de l’àrea metropolitana. El detingut va passar a disposició judicial el 26 de novembre i el jutge en va decretar llibertat amb càrrecs.

Detenen 10 lladres en només 24 hores per robar amb violència telèfons, rellotges i bosses de mà