Detingut un lladre que es feia passar per congressista al MWC
Foto: Mossos d'Esquadra

Un home amb fins a 35 antecedents policials, majoritàriament per furts, ha estat detingut quan intentava entrar al Mobile World Congress fent-se passar per congressista. El presumpte lladre, amb vestit de mudar per aparentar ser un participant del Mobile més, va intentar accedir al recinte saltant una de les tanques. Uns vigilants de seguretat del congrés, però, el van enxampar i van comunicar immediatament l’incident als Mossos d’Esquadra.

Els fets van succeir aquest dilluns al migdia i la policia va rebre la notificació cap a les 15 h. Quan els agents van identificar l’home, van veure que es tractava d’un lladre reincident amb antecedents sobretot per delictes contra el patrimoni. A més, tenia pendent una ordre de crida i cerca. Els Mossos el van identificar i detenir immediatament per un requeriment judicial pendent.

Dispositiu policial especial pel MWC

Els Mossos d’Esquadra han muntat un dispositiu especial per garantir la seguretat d’aquesta nova edició del MWC a Barcelona. Entre altres mesures, s’ha restringit l’espai aeri i s’ha incrementat la presència policial al voltant del recinte de la cita, que presenta les novetats en telefonia mòbil. Així ho ha anunciat la policia catalana a les xarxes socials coincidint amb l’inici del congrés.