Vehicle dels Mossos

(ACN) Els Mossos d’Esquadra van detenir el 5 de gener a Barcelona un lladre multireincident especialitzat a arrabassar bosses de mà amb el mètode de l’estrebada. El pispa utilitzava motos robades i va ser interceptat a l’avinguda del Paral·lel just després de furtar violentament les bosses a dues dones al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

El lladre circulava amb la moto de manera temerària pel Paral·lel –fent diversos avançaments pel carril habilitat als busos— i va ser seguit discretament per una patrulla dels Mossos. Després que l’individu aparqués la motocicleta, els agents van descobrir-se sense deixar temps material al pispa per tornar a arrencar el vehicle de dues rodes. L’atracador va resistir-se a la detenció amb cops de puny i puntades de peu a la patrulla dels Mossos, però finalment va poder ser reduït.

En l’escorcoll a la motocicleta, els agents van localitzar dues bosses negres amagades al seient del vehicle que van resultar ser propietat de dues dones que acabaven de patir —en poques hores de diferència— dues estrebades des de la motocicleta. El detingut acumula un total de 31 antecedents policials, una vintena dels quals són estrebades. Després de passar a disposició judicial, va ingressar a presó.