facana d'una finca sants

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home acusat de robatori violent, estafa i lesions. Segons explica la policia, la víctima dels fets, del barri de Sants, va quedar amb l’arrestat a través d’una app de cites i el va convidar a casa seva. Va ser aleshores, segons els Mossos, quan l’home li va abocar alguna substància a un got d’aigua i quan es va adormir va aprofitar per sostreure-li aparells electrònics, targetes de crèdit i altres objectes.

A banda de robar-li, el detingut va utilitzar la seva empremta mentre dormia per fer diversos moviments en altres comptes bancaris per un valor al voltant d’uns 6.000 euros. Però l’arrestat no actuava sol, i posteriorment la policia va detectar que una altra persona va vendre un dels ordinadors sostrets a la víctima a una botiga de compravenda, a través d’un testaferro.

Arran de les diverses actuacions, l’autor del robatori ha acabat detingut i s’han denunciat dues persones més, una per una altra estafa i una tercera per receptació o aprofitament dels béns sostrets en el robatori.