mort violenta barcelona

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 51 anys a Barcelona per presumpta relació amb la mort de la mare. Segons ha explicat la policia catalana, cap a les 3 h d’aquest dijous s’ha rebut una trucada al 112 en què s’alertava de la mort d’una persona d’edat avançada en un domicili del districte de Sant Martí, a la zona del front marítim.

Quan els agents, de la comissaria de l’Eixample, s’han desplaçat al lloc dels fets, s’hi han trobat un home i a la seva mare morta, afegeixen, amb indicis de criminalitat. Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s’han fet càrrec de la investigació. El cas està sota el secret de les actuacions.

Últimes morts violentes a Barcelona

L’última mort violenta coneguda a Barcelona va tenir lloc aquest dimecres, 6 d’abril, quan una persona sense sostre va ser trobada morta al carrer d’Horta, al districte d’Horta-Guinardó. Abans, el 21 de març, un home va matar l’exparella al domicili que compartien a Sant Martí.

Un mes abans, el 19 de febrer, també hi va haver una altra mort violenta. En aquella cas, la víctima va ser un un home que va resultar ferit de gravetat al carrer de Rocafort i va morir hores després a l’hospital.