agents de mossos amb un detingut

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 35 anys acusat de maltractament en l’àmbit de la llar. Els fets han passar al mig del carrer a la 1.30 h del 23 de novembre, a Sant Martí, quan tres persones han vist com l’acusat agredia la parella amb cops de puny a l’estómac, puntades i bufetades, fins a tirar-la al terra.

Els testimonis han trucat al 112 i han aturat i retingut l’agressor fins a l’arribada de la policia. Mentre el subjectaven, l’agressor ha forcejat per intentar fugir i ha causat lesions lleus a les tres persones. Quan hi ha arribat la policia, ha detingut l’home.

Telèfons per denunciar violència contra les dones

La violència de gènere es manifesta de moltes maneres. Existeixen fins a vuit formes de violència contra les dones, que van des de l’agressió física, psicològica o sexual fins al maltractament emocional i econòmic. Hi ha diferents telèfons i números de WhatsApp per poder denunciar. Des de fa temps també s’ha viralitzat un gest de socors amb la mà per denunciar que s’és víctima de violència de gènere.

El 25-N, manifestació de rebuig a la violència masclista

El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Per commemorar-ho, institucions i entitats feministes han organitzat diferents actes el 25 de novembre i una manifestació a Barcelona per rebutjar la violència masclista.