Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) han detingut un home de 42 anys presumptament relacionat amb la mort violenta de la seva mare al barri del Raval. Segons ha informat la policia catalana en un comunicat, els fets van tenir lloc aquest diumenge, a les 18.30 h, quan es va rebre un avís al 112. Es van adreçar a un domicili del carrer del Carme i, en arribar-hi, els primers indicis policials van confirmar la troballa del cos sense vida d’una dona de 68 anys.

Cap a les 23.45 h d’aquell mateix dia els investigadors van detenir el fill de la víctima. La DIC Barcelona ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies dels fets.

Altres morts violentes a Barcelona

L’última mort violenta coneguda per betevé a Barcelona es va produir el dissabte 4 de maig, quan un home va perdre la vida en un tiroteig al barri del Besòs i el Maresme. Va ser a plena llum del dia. També uns dies abans, l’1 de maig, un home va morir arran d’una agressió a la Barceloneta.  

A banda d’aquests casos, el 2023 n’hi ha hagut d’altres, com el del 15 de març, quan va aparèixer un mort amb senyals de criminalitat al districte de Gràcia, o el del 22 de febrer, quan un cadàver va ser localitzar al passeig de Joan de Borbó.