Foto: Guàrdia Urbana

Agents de la Guàrdia Urbana han detingut aquest dimecres a la matinada un home a qui acusen d’abusos sexuals a dues dones. Els fets han passat a l‘interior d’un bar de la plaça Reial, i ha estat després que elles i responsables del local aconseguissin fer-lo fora que el detingut s’ha mostrat agressiu, i suposadament les ha amenaçat amb un objecte que semblava punxant.

Segons la informat la policia barcelonina, l’alerta la va donar el treballador de l’establiment, que va alertar els agents que hi havia un home en actitud violenta i que podria portar una arma blanca. Quan la Guàrdia Urbana va arribar-hi, dues noies van denunciar que l’individu els havia fet tocaments sense el seu consentiment dins del local. La policia municipal, que no va localitzar cap arma, el van detenir per un presumpte delicte d’abús sexual i amenaces.

Es dona el cas que l’arrest s’ha fet el dia abans del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el 25 de novembre. El darrer cas d’abusos sexuals que havia transcendit a la ciutat és el d’un home sense sostre acusat d’abusar sexualment d’una dona que dormia al carrer. Dies abans, la policia també havia arrestat dues persones per abusos sexuals en un alberg juvenil de l’Eixample.