detingut

Un home ha estat detingut per abusar d’una dona dins d’una discoteca a Ciutat Vella. Els fets s’han produït aquest dimarts a la matinada, quan l’arrestat va fer tocaments a la víctima sense el seu consentiment en l’interior del local d’oci nocturn. L’home va ser detingut minuts després.

Segons informa la Guàrdia Urbana de Barcelona, tan bon punt comès l’abús, l’home va fugir corrents de la discoteca i se li va perdre la pista. La víctima, però, va fer una descripció detallada de l’autor dels fets i, poc després, els agents policials van poder localitzar-lo al carrer i detenir-lo.

Altres casos d’abusos i agressions sexuals

Són diversos els casos d’abusos i agressions masclistes que s’han produït a Barcelona els darrers anys. El 2018, es va conèixer la violació de dos homes a una noia en un pis de Barcelona després de, suposadament, drogar-la en una discoteca. Un any després, el 2019, es van detenir dos homes per una altra violació a la platja del Somorrostro.

Les agressions i els abusos sexuals no han fet més que créixer des del 2020. L’any passat, el 2021, van incrementar-se un 36 % a Barcelona.