La conselleria d’Interior ha trobat indicis que vinculen el tiroteig de Gavà d’aquest dijous amb els crims de Miami Platja i Vilanova i la Geltrú (ambdós succeïts la setmana passada). Segons han explicat fonts policials, el punt d’unió dels tres incidents és la munició, que coincideix en cada ocasió. Els Mossos d’Esquadra han investigat la casa del detingut per seguir amb la investigació, que es troba sota secret de sumari.

El conseller, Jordi Jané, assegura que hi ha indicis que vinculen l’arrestat per disparar contra els dos policies de Gavà amb l’homicidi a Miami Platja, ja que el detingut  es trobava a prop del tanatori on se celebrava el funeral per l’home assassinat diumenge. La policia està investigant si hi havia vincles familiars amb la víctima i treballa amb la possibilitat que fos un crim per desavinences personals.

Els Mossos van detenir el presumpte autor dijous a la tarda després que disparés contra dos agents de la Policia Local de Gavà. L’arrestat està ingressat a l’Hospital Clínic de Barcelona i es recupera de ferides per arma de foc al braç i la cama en espera de declarar quan els metges ho determinin. Segons Jané, el detingut té els permisos corresponents per utilitzar el subfusell de tir olímpic amb el qual va disparar al sergent i al caporal.

Els Mossos han publicat aquest divendres les imatges de la detenció del sospitós.