Després d’escapar-se de la condemna, el detingut  delinquia tant a Barcelona com a Madrid. Per no ser identificat, ja que tenia una ordre de detenció que comportava el reingrés a presó, utilitzava la identitat del seu cunyat. Finalment, va ser localitzat a Getafe, on vivia amb la seva parella sentimental. Després de detenir-lo, el revisor de gas fals va passar a disposició judicial el 25 de juny, i el jutge n’ha decretat l’ingrés a presó.
El detingut actuava sempre sol. Anava sempre amb una carpeta per fer-se passar per revisor del gas, i així poder-se moure per tot l’immoble sense que ningú n’estigués pendent. Això li permetia remenar i trobar objectes de valor per després sostreure’ls. Normalment procurava fer el furt guanyant-se la confiança de la gent gran, amb un tracte afable. Però si l’enxampaven utilitzava la violència per fugir de l’edifici.
Totes les víctimes eren persones d’edat avançada, d’entre els 65 i el 92 anys.  Amb el seu tracte afable generava confiança a les víctimes, fins i tot algunes el van arribar a convidar a dinar al pis. 16 de les 17 víctimes eren dones. En total, va arribar a robar un botí que superava els 160.000 euros, entre joies, diners i altres objectes de valor.