Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home com a presumpte autor de dos robatoris en pisos del barri de l’Eixample. Els fets es remunten a la matinada del 28 de maig, quan els Mossos van rebre l’avís d’un robatori al carrer de Castillejos. El presumpte lladre, de 19 anys, va escalar la façana de l’edifici i va accedir al primer pis a través de la finestra de la cuina. Un cop a l’interior va ser sorprès per les persones que hi vivien, que van sentir sorolls provinents de la cuina. El lladre va agredir un dels inquilins al braç amb un ordinador i seguidament va tornar-se a escapolir per la finestra de la cuina. El lladre va desaparèixer de l’escena del crim amb un patinet elèctric.

La dotació dels Mossos va acabar detenint l’home molt a prop del lloc dels fets, després de veure que encaixava amb la descripció facilitada per la víctima. Un cop identificat i escorcollat, li van trobar un moneder dins del qual hi havia la documentació d’una dona. Un cop localitzada la titular de la cartera, ella mateixa els va manifestar que també havia estat víctima d’un robatori feia poques hores en el seu domicili de la Gran Via.

Els policies van detenir el jove com a presumpte autor de dos robatoris a domicili, un dels quals amb violència, i per l’apropiació indeguda del patinet elèctric, ja que no ha pogut acreditar que l’hagi obtingut de manera lícita.

Aquesta mateixa setmana, els Mossos han detingut un lladre multireincident que actuava en pàrquings al districte de Sant Martí.