La policia catalana va detenir l’home aquest dimarts just després d’un robatori amb arma de foc en una perfumeria al districte de Sants-Montjuïc. Poc abans, l’acusat havia intentat atracar una entitat bancària del mateix districte: hi va entrar amb una pistola a la cintura, va deixar una nota intimidatòria als treballadors però finalment va marxar sense emportar-se res.

El lladre també està relacionat amb tres robatoris en farmàcies que es van produir aquest dilluns, 13 de febrer, -dos al districte de Sants-Montjuïc i un a Sant Martí- i amb un robatori en una oficina de CaixaBank d’Hostafrancs aquest 9 de febrer.

En aquest cas, l’atracament es va produir a primera hora, tot just quan els treballadors acabaven d’obrir la sucursal situada al carrer de Farell, a la cantonada amb la Gran Via de les Corts Catalanes. L’home va entrar a l’entitat amb una malla al cap, una gorra i una arma detonadora a la mà, i  va marxar amb un botí de 1.200 euros després de simular que deixava un artefacte explosiu a la sucursal.