Operació conjunta Mossos i Guàrdia Urbana

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van desmantellar un punt de tràfic de drogues a Nou Barris, aquest dijous al vespre. Segons fonts policials, es van fer dues entrades en domicilis del carrer de Balenyà, a Torre Baró, per execució d’una ordre judicial i es va detenir una persona.

Segons han informat a betevé, aquesta intervenció és fruit d’una investigació en la qual ja fa temps que treballaven. A banda del detingut, també s’han intervingut drogues com marihuana i cocaïna, més de 300 euros en efectiu i una bàscula de precisió, entre altres elements de manipulació.

Durant l’operació policial, diverses parades de bus del carrer de Balenyà van quedar anul·lades gran part de la tarda.

56 desmantellaments en 10 mesos a Ciutat Vella

Des de principis del 2022, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat 56 punts de venda de drogues a Ciutat Vella, majoritàriament al Raval, i han detingut 59 persones per delictes contra la salut pública. Aquesta xifra podria augmentar, ja que la policia també té en el punt de mira una desena de domicilis més que s’estan investigant per demostrar l’activitat delictiva i dur a terme l’operació policial per desarticular-los.