Els Mossos d’Esquadra han detingut el conductor d’un vehicle per agredir un motorista amb un ganivet de grans dimensions en una benzinera. Els fets van passar aquest dimecres a la tarda a tocar de la Zona Franca, en concret, al carrer de Joan Carles I, a l’Hospitalet de Llobregat.

Segons han confirmat els Mossos, passades les 16 h van rebre una trucada al 112 que informava que una discussió entre dues persones havia acabat amb una agressió amb arma blanca. Quan els agents hi van arribar van comprovar que un conductor d’un vehicle havia agredit amb un ganivet un motorista. Li havia fet un tall i va requerir tres punts de sutura.

Un ganivet de grans dimensions

A les imatges, difoses per Elite Taxi -i enregistrades per un taxista-, es veu el moment de l’atac. Diverses persones que es trobaven a la benzinera, intenten aturar l’agressor. Fins i tot, el motorista va arribar a agafar-li el ganivet amb la mà. Després d’uns minuts de forcejament van aconseguir treure-li l’arma. El conductor, però, va continuar amb les amenaces i va agafar la mànega que es fa servir per posar benzina amb l’objectiu de colpejar el motorista.

Cabify trenca la relació laboral amb el conductor

El sindicat Elite Taxi ha denunciat que es tracti d’un conductor de Cabify. La companyia ha confirmat que treballava per a una de les seves flotes VTC i que aquesta empresa ja ha trencat la seva relació amb el detingut. En tot moment, diuen, es posen a “disposició dels Mossos d’Esquadra”.

Els taxistes afirmen que la discussió es va originar perquè el motorista va retreure al conductor que hagués ocupat durant massa estona un dels sortidors de benzina. Afirmen, però, que els motius “els importen molt poc” i afegeixen que “no hi ha cap control sobre les persones que condueixen per a Cabify”.