El cantant Cecilio G ha estat detingut aquest dijous a la nit al Sónar. Segons ha avançat el diari ‘Metropoli Abierta’ i ha pogut confirmar betevé, el polèmic artista ha protagonitzat diversos aldarulls i ha agredit un mosso d’esquadra i un agent de seguretat. Segons detalla el mateix diari, Cecilio G devia haver consumit drogues. El cantant ha estat detingut per un delicte d’atemptat contra l’autoritat.

Els fets s’han produït cap a les nou del vespre al recinte firal de Gran Via. Fonts del Sónar han explicat que l’artista estava al festival a títol personal, com una persona més del públic, i no com a intèrpret. Detallen que Cecilio G va entrar en una zona d’accés restringit a la qual no tenia dret a accedir i que quan el personal de seguretat del certamen li va demanar que en sortís, el vocalista va reaccionar de manera violenta i molt alterada, i va causar força aldarulls.

Llançament d’objectes contra el personal de seguretat

En un vídeo enregistrat en el moment dels fets, es pot veure com Cecilio G, descontrolat, llança diversos objectes contundents com una taula i una cadira contra el personal de seguretat.

Els agents van donar l’avís a la policia a les 21.30 h i, quan hi van arribar els efectius dels Mossos, el detingut va agredir un dels policies i un agent de seguretat. Finalment, van aconseguir reduir-lo i ha estat detingut.

Altres polèmiques de l’artista al Sónar

No és la primera vegada que la polèmica esquitxa el festival Sónar com a conseqüència de la presència de Cecilio G. En la darrera edició, el 2019, el PACMA va denunciar la utilització d’animals que va fer a l’escenari. D’una banda, l’artista va arribar sobre un cavall i després va pujar a l’escenari amb una òliba al braç.