sant joan 2022 barcelona

Gairebé dos mesos després, els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 33 anys com a presumpte autor de l’homicidi comès la nit de la revetlla de Sant Joan 2022 a Barcelona. Els fets van passar el 24 de juny, pels volts de les 6 h, al carrer de Lleida, a prop de la Ciutat del Teatre. La víctima, de 40 anys, va ser apunyalada i el personal sanitari no va poder fer res per salvar-li la vida.

Arran dels fets, la policia va obrir una investigació que va acabar aquest dijous, 11 d’agost, amb la detenció d’un home en un domicili de Badalona.

Un de cada quatre barcelonins diu haver estat víctima d’un o més fets delictius durant el 2021

El detingut, a presó

L’arrestat ha ingressat a presó després de passar a disposició judicial al jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona. La nit i matinada del 24 de juny va estar marcada per la mort d’aquesta persona al carrer per arma blanca, així com per la temptativa d’homicidi a dues persones sense llar, víctimes d’una ruixada amb líquid inflamable. En aquest últim cas, l’autor dels fets va ser arrestat el mateix dia.

En total, aquella nit va haver-hi 14 detinguts a Barcelona, alguns dels quals per possibles agressions i abusos sexuals.