La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra ha detingut aquest dilluns a la tarda el presumpte autor de l’assassinat d’una dona al Raval. L’home, de 58 anys i nacionalitat italiana, suposadament la va assassinar aquest darrer diumenge en un pis del carrer de la Riera Alta, al Raval.

Agents de la Policia de la Generalitat han detingut aquest dilluns a les 17 h a Badalona el presumpte autor del crim d’una dona xinesa de 48 anys després que l’home es lliurés als Mossos d’Esquadra. L’home, de nacionalitat italiana i de 58 anys, presumptament va cometre l’assassinat en el pis número 30 del carrer de la Riera Alta, al Raval.

La víctima va ser trobada morta aquest diumenge a la tarda, després que els Mossos rebessin un avís segons el qual hi havia una persona morta amb signes de violència a l’interior d’un pis del Raval, al districte de Ciutat Vella. La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra van trobar la dona morta amb un tall al coll. Posteriorment, el SEM va confirmar-ne la mort, que s’hauria produït pels volts de les 15.25 h del mateix diumenge.