Imatge d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove aquest diumenge, després que assaltés una noia a la parada de metro del Clot. Segons ha informat la policia catalana, el lladre va agredir “de forma molt violenta” amb cops de puny la víctima per sostreure-li el moneder.

Es dona la circumstància que, abans dels fets, els dos agents havien detectat el sospitós i el van seguir fins al metro. Per això, en el moment de l’assalt (cap a les 6 h del matí), van poder actuar ràpidament. L’home va aconseguir escapar i en la fugida va agredir amb puntades de peu i cops de puny a la cara dos agents dels mossos de paisà que el van intentar aturar. Els dos policies estan de baixa laboral.

El lladre va aconseguir sortir fora del metro. Al carrer, però, hi havia altres agents de paisà que van fer seguiment del jove fins que els Mossos d’Esquadra el van reduir i detenir al carrer d’Aragó. En l’escorcoll, van localitzar el moneder de la noia a qui havia assaltat, el van recuperar i li van tornar a la noia.

L’actuació dels mossos d’aquest diumenge s’emmarca en el pla d’acció Tremall contra la multireincidència, que aquest cap de setmana va deixar set detinguts més. Entre tots ells acumulen més de 60 antecedents policials.