(ACN) La Guàrdia Urbana ha detingut aquest diumenge a la matinada una persona després d’un enfrontament entre un grup de joves i els vigilants de l’estació de metro del Maresme-Fòrum de l’L4.  Segons fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), els fets han passat quan faltaven 10 minuts per a les quatre de la matinada, poc després que tanqués portes la Feria de Abril, quan diversos nois volien accedir al metro sense pagar i els agents ho han impedit. Algun dels joves han reaccionat de forma agressiva, amb puntades de peu i empentes, i un d’ells ha llançat una pilona contra un dels vigilants.

TMB ha explicat que els accessos a l’estació s’han hagut de tancar fins a les 4.10 hores per “impedir aquest frau massiu i evitar ferits o danys a les instal·lacions”.

Segons fonts de l’Ajuntament de Barcelona, fins al lloc s’han desplaçat agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana que han acabat detenint un dels joves. TMB ha explicat que presentarà les denúncies corresponents un cop s’hagin identificat els nois que han agredit els vigilants de seguretat.