vagons metro

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 33 anys per agredir un vigilant de seguretat del metro. Els fets van passar a l’estació de Paral·lel, a les set del matí d’aquest diumenge. Se l’acusa d’un presumpte delicte de lesions i es veu que tenia antecedents per quatre delictes, que no han transcendit.

Segons TMB, el vigilant va detectar un home que semblava begut i que tenia una actitud i comportament “alterats”. Quan li ho va recriminar, el viatger va reaccionar de forma violenta i el va agredir. Diverses persones que van presenciar els fets van retenir l’agressor fins que va arribar la policia a l’estació. El vigilant va necessitar atenció sanitària, que va rebre en una mútua mèdica.

Les agressions protagonitzades per vigilants de seguretat del metro, ja sigui com a presumptes agressors o com a víctimes, no són un fet aïllat. Fa 15 dies una dona va agredir a cops de porra dos vigilants i al febrer un altre vigilant va ser agredit a la parada de Liceu. El mateix mes també es va detenir una persona per amenaçar amb una navalla dos vigilants de TMB en un bus. Per altra banda, s’han fet públics casos com l’agressió d’un agent de seguretat a una dona a l’estació de Sants.