La Policia Nacional ha detingut al seu domicili de Viladecans l’home que el desembre del 2002 va disparar contra dos vigilants del Maremagnum que l’havien expulsat del local. El detingut vivia entre Itàlia i Espanya, però quan era aquí evitava sortir de casa.

L’arrest de l’home, 17 anys després dels fets, ha estat possible gràcies a la col·laboració entre la policia italiana i l’espanyola. El detingut, un cop va fugir d’Espanya, es va integrar en un grup de narcotraficants que actuava entre tots dos països. L’home està acusat de dos intents d’homicidi, lesions i tinença il·lícita d’armes.

Va disparar dos vigilants del Maremagnum el 2002

Els fets van passar el desembre del 2002 quan l’home va ser expulsat de la discoteca Fiesta del Maremagnum juntament amb un acompanyant. Va marxar del lloc, però al cap d’una estona hi va tornar amb una arma de foc i, sense dir ni paraula, va disparar diversos trets contra els dos vigilants. Un d’ells va resultar ferit greu amb diverses bales a l’abdomen. Després d’això l’home va fugir a Itàlia, on va adquirir documentació falsa.