Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona de 73 anys per entrar a robar a casa d’una veïna que, amb confiança, li havia deixat les claus per si passava alguna cosa mentre era de vacances. La dona no sabia que al pis hi havia càmeres de seguretat.

Segons la policia catalana, els fets es van produir dimecres a les nou del vespre, quan va saltar l’alarma d’un pis del districte de Sant Martí de Barcelona, al carrer del Taulat. A les imatges s’hi veia una dona, motiu pel qual s’hi va adreçar una patrulla. Quan els agents van arribar, una senyora va sortir al balcó del pis del costat per preguntar què volien i, en aquell moment, els agents la van reconèixer per la vestimenta.

La víctima ha de determinar si es va endur alguna cosa

Els Mossos d’Esquadra relaten que en un primer moment va negar els fets, tot i que va acabar reconeixent que sí que havia entrat al pis. Finalment, la van detenir per robatori amb força perquè, malgrat tenir les claus, la víctima no li havia donat permís per obrir i remenar els calaixos.

Falta per determinar, però, si es va endur alguna cosa dels calaixos remenats. Ho ha de confirmar la víctima quan torni de vacances, que si res no canvia, segons informen els Mossos, presentarà denúncia.