Mossos Esquadra

(ACN) Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desmantellat aquest dimarts un punt de venda de droga que hi havia en un habitatge del barri del Raval a Barcelona. Els agents han detingut una persona amb antecedents anteriors per fets similars, com a presumpte autora d’un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues.

L’acció és resultat d’una investigació oberta l’abril passat quan la policia va saber que al domicili s’hi podria estar venent haixix i cocaïna. Arran de la informació, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van establir dispositius de vigilància per comprovar l’activitat delinqüencial. A banda de la detenció, s’han comissat diverses quantitats de droga. La detinguda passarà a disposició judicial al Jutjat de Guàrdia de Barcelona en les properes hores.

Aquest any la policia ha actuat en 42 pisos o locals a Ciutat Vella i ha detingut 36 persones. Una de les últimes operacions va ser a la Barceloneta, a finals de juny, en què els agents van detenir dues persones que utilitzaven un bar del barri per contactar amb possibles compradors i després els venien la droga en un domicili proper.