L'home utilitzava el seu cotxe com a magatzem. Cada cop que rebia un encàrrec seguia el mateix procediment. Anava sol fins al pàrquing, agafava la droga del maleter i després l'entregava al client. Sempre amb moltes mesures de seguretat. Feia rutes diferents perquè no el seguís ningú. A dins del vehicle els Mossos hi van trobar de tot: armes, cocaïna, haixix i drogues de disseny. El detingut ja ha ingressat a presó per un delicte contra la salut pública i per tinença il·lícita d'armes. Desmantellen un laboratori de droga a Sants-Montjuïc La investigació va començar mesos enrere, després que els Mossos desmantellessin un altre punt de venda d'haixi i cocaïna. La d'avui és la tercera operació important antidrogues que fan els mossos a Sants Montuis. En els darrers tres mesos, la policia ha decomissat més d'un milió d'euros en estupefaents. Segons els agents, no és que hagi augmentat el consum de drogues sinó que, pel que fa a la investigació, s'estan aconseguint molt bons resultats.

La detenció es va produir dijous, després d’unes setmanes d’investigació. Els Mossos havien seguit el presumpte traficant i s’havien adonat que mantenia converses amb diferents persones davant de casa seva i després es dirigia a un pàrquing situat a prop. Llavors, en sortia adoptant mesures de seguretat importants i agafava diverses rutes per tornar al seu domicili i lliurar la droga als clients que l’esperaven. En el moment de la detenció, els agents van escorcollar el vehicle del presumpte traficant i hi van trobar sis quilos de cocaïna, 16 d’haixix, diverses pastilles d’èxtasi i armes amb munició. L’home va quedar detingut per un delicte contra la salut pública i per tinença il·lícita d’armes i munició.

Després de declarar davant del jutge, el detingut va ingressar a presó.

Punt de venda a Gràcia

En una altra operació, els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Gràcia van desmantellar un punt de venda de drogues a Gràcia. Els agents van detenir tres persones i van localitzar a l’interior d’un domicili un quilo d’haixix, diverses balances de precisió i estris per manipular la droga.