El detingut, de nacionalitat marroquina i veí de la ciutat, té 30 anys i actualment ja es troba en llibertat amb càrrecs, després de passar a disposició judicial.

Els fets van ocórrer la nit del 3 al 4 de gener, al carrer de la Lluna, al Raval. Dos agents dels Mossos d’Esquadra que patrullaven per la zona es van adonar que un grup de persones es dispersava i un dels individus, que portava una motxilla, es mostrava especialment nerviós i pujava en un taxi.

Un cop els agents van fer aturar el vehicle, van procedir a l’escorcoll del sospitós. Se li va trobar una càmera digital, cinc telèfons mòbils intel·ligents, dues tauletes digitals, un ordinador portàtil, 170 targetes de memòria, transformadors de corrent, 450 euros en efectiu i un llistat de les transaccions fetes.

Les tasques d’investigació van permetre constatar que, com a mínim, dos telèfons mòbils i el portàtil procedien de dos furts i un robatori violent. Els investigadors treballen per trobar els propietaris dels altres objectes intervinguts.