apunyalament diagonal barcelona

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes que van assaltar en grup un home per robar-li un rellotge d’alta gama valorat en 15.000 euros. Per aquests fets, que van passar al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, se’ls acusa d’un delicte de robatori violent però no és la primera vegada que actuen. Es tracta de tres lladres multireincidents, de 30, 35 i 39 anys, que entre tots acumulen una seixantena d’antecedents per fets similars.

Els agents van poder detenir-los gràcies a la descripció dels homes que va fer la víctima i d’un vídeo que va poder enregistrar en què es veia als tres lladres. Els agents els van reconèixer i els van acabar localitzant al mateix districte de Ciutat Vella.

Gairebé un any del pla Tremall contra multireincidents

Fa gairebé un any, els Mossos van engegar el pla Tremall per augmentar les identificacions i les detencions contra els lladres que cometen reiteradament furts i robatoris amb violència. En el marc d’aquest pla, s’han fet intervencions com la macrooperació a la Barceloneta l’agost passat contra lladres de joies multireincidents, a més de múltiples detencions al llarg d’aquest any.