Segons informa la policia, una de les detencions s’ha produït al barri de Sant Martí quan els agents han estat alertats que dos homes estaven intentant forçar la persiana d’un establiment. També haurien intentat robar la cartera a un altre home. Els detinguts, de 27 i 38 anys, sumen 12 detencions per fets similars.

Un altra detenció s’ha produït al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Els Mossos d’Esquadra han estat alertats que quatre homes havien fugit en un vehicle després de trencar la persiana d’un establiment i entrar-hi a robar. La policia va interceptar el vehicle i hi va trobar una quantitat important de monedes de la màquina escurabutxaques, bitllets, passamuntanyes i estris utilitzats per trencar la persiana. Entre els quatre, sumen 36 antecedents.

A l’Eixample, la policia ha enxampat dos homes “in fraganti” quan intentaven forçar la persiana d’un establiment amb una palanca. Tot i que han sortit corrents en veure els agents, que els han aconseguit aturar. Entre tos dos, sumen 13 detencions anteriors.

I a Nou Barris, un veí ha alertat la policia que un home intentava entrar al seu domicili pel balcó. En veure’s sorprès, el presumpte lladre ha intentat fugir i ha caigut sobre d’un vehicle. Els Mossos d’Esquadra han seguit la pista de la sang que hi havia sobre el cotxe i han alertat l’hospital de la Vall d’Hebron per si una persona amb les característiques donades pel veí anava a curar-s’hi. Poc després, han rebut una trucada del centre sanitari i la policia ha detingut dues persones.