Cotxe de la Guàrdia Urbana amb llums enceses

La Guàrdia Urbana va detenir un menor d’edat durant la cavalcada de Reis de Barcelona després d’enxampar-lo amb 742 grams d’heroïna a sobre i mig miler d’euros. Els fets van passar quan els agents van veure que el noi era dins d’un cotxe i que quan es va adonar de la presència policial es va amagar.

Els policies van fer les comprovacions pertinents i van escorcollar la motxilla que duia el noi, on van trobar la droga i 485 € fraccionats i en metàl·lic.

Dues operacions policials contra el tràfic de drogues en un mes

Al desembre diversos cossos policials van fer operacions contra el tràfic de drogues a Barcelona. L’última va ser just abans de Nadal, el 22 de desembre, quan Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana van detenir quatre persones. Se’ls relaciona amb quatre punts de venda de droga que van desmantellar els agents ubicats al Raval, el Gòtic i Sant Antoni. Els quatre punts de venda eren pisos ocupats.

L’altre gran dispositiu que es va fer el mes de desembre va ser el dia 14, quan la Guàrdia Civil va detenir a Barcelona un gran narcotraficant buscat internacionalment i que s’amagava a la capital catalana. Els agents van escorcollar la gelateria Tropicana i una dotzena d’immobles, principalment al Poble-sec, i van detenir en total 17 persones.