Els Mossos d’Esquadra van detenir el 20 d’agost un home de 27 anys, veí de Barcelona, com a presumpte autor de diversos delictes de deu robatoris amb força i danys a bugaderies d’autoservei, nou d’aquestes a Barcelona i una a Santa Perpètua de Mogoda.

Els deu robatoris es van cometre entre el mes de febrer i juliol del 2018 i a més també s’investiga el detingut per haver robat un vehicle. El lladre actuava habitualment amb el cap cobert perquè no se’l pogués identificar a través de les càmeres de vigilància. Assaltava les bugaderies mentre eren obertes però quan no hi havia clients, trencava violentament les parets del voltant de les màquines rentadores per accedir a la zona de recaptació i endur-se l’efectiu que hi hagués en aquell moment.

Els Mossos van localitzar i detenir  l’investigat al districte d’Horta. L’home era fugitiu de la justícia, ja que no s’havia presentat al jutjat en un altre cas de robatori amb força en una altra  bugaderia de Barcelona.

El detingut acumula al llarg del seu historial policial més d’una cinquantena de detencions, la majoria per robatori amb força comesos sobretot en establiments comercials. Entre els anys 2017 i 2018, hauria assaltat un total de 65 bugaderies. El detingut va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.