La detenció de Garganté es va produir en baixar de l'autobús, just quan finalitzava la jornada laboral a les cotxeres de TMB. La policia el va traslladar a la comisaria de les Corts on ha passat la nit després de prestar declaració. BLANCA RIBAS, advocada de Josep Garganté "Nosaltres creiem que la detenció és totalment injustificada i innecessària. Passar la nit a comissaria és totalment gratuïta i no entenem els motius perquè a qualsevol altra persona en la seva situació l'haguessin citat a declarar a casa seva i li haguessin dit tal dia presentis al jutjat" L'advocada del dirigent de la CGT, Blanca Ribas, ha explicat aquest matí que a Josep Garganté l'han deixat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge. Està acusat de danys i desordre públic. Garganté va ser detingut ahir al vespre arran d'una denúncia de TV3 per, presumptament, haver trencat una càmera de vídeo durant els aldarulls de la vaga general del 29 des setembre.

La CGT denuncia la detenció, ahir a la tarda, d’un dels seus membres, Josep Garganté. Segons la seva advocada, el sindicalista està acusat de danys i desordre públic durant la vaga general del 29-S.

El sindicat denuncia que Garganté va ser detingut ahir a la tarda, en finalitzar la seva jornada laboral a TMB, i va ser traslladat enmanillat a la comissaria de Les Corts.

L’advocada del dirigent de la CGT, Blanca Ribas, ha explicat aquest matí que a Josep Garganté l’han deixat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge. Està  acusat de danys i desordre públic. Garganté va ser detingut ahir al vespre arran d’una denúncia de TV3 per, presumptament, haver trencat una càmera de vídeo durant els aldarulls de la vaga general del 29 des setembre.

Josep Garganté va ser un dels sindicalistes destacats en la lluita dels conductors d’autobusos per aconseguir dos dies de descans setmanal.