home detingut abús sexual burundanga

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 26 anys acusat de cometre un robatori amb força i de la temptativa d’un altre, a més d’abusos sexuals i atemptat contra agents de l’autoritat. La detenció es va produir dijous al vespre al passeig de la Vall d’Hebron, quan una unitat dels Bombers de Barcelona va informar la policia que estaven atenent un home que havia estat víctima d’un intent de robatori i que també havien retingut el presumpte autor dels fets.

Quan hi van arribar els agents de la Guàrdia Urbana, la víctima els va explicar que el detingut li havia intentat sostreure una càmera de forma molt violenta, mentre caminava pel carrer. I en el moment que van procedir a identificar-lo, el presumpte autor dels fets també va agredir els agents.

Una altra agressió i abusos a una menor

Mentre la patrulla de la Guàrdia Urbana esperava per fer el trasllat del detingut, uns ciutadans que sortien de l’L3 del metro els van advertir que a l’andana havia passat alguna cosa. Els agents hi van localitzar un home que deia que havia estat agredit violentament al cap per una persona que, aprofitant que s’havia quedat inconscient, li havia sostret la cartera. Alhora, una menor va declarar que el mateix autor del robatori amb violència li havia realitzat tocaments.

Després de visionar les imatges de les càmeres de seguretat del metro, la policia va poder confirmar que l’autor dels fets havia estat el mateix home que havien retingut els Bombers. A més, van poder comprovar que anava acompanyat de dos individus més, a qui també es busca pels mateixos delictes.