Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home a qui acusen d’agredir els treballadors d’un restaurant i dos agents de paisà. Segons ha informat la policia en un comunicat, l’arrestat ha pegat a dos cambrers quan li han recriminat que marxava sense pagar la consumició.  El presumpte agressor –turista i boxejador amateur– anava acompanyat d’un altre home que no ha participat directament en l’acció, però que ha quedat detingut per estafa lleu.

Els fets han passat la matinada d’aquest dijous quan els agents que patrullaven l’àrea –dins del dispositiu de prevenció de robatoris violents i furts a la zona– han rebut l’alerta per una baralla dins d’un restaurant a Ciutat Vella. En arribar-hi, el personal de l’establiment els ha explicat el que havia passat i els ha donat una descripció dels agressors.

Actitud violenta i cops de puny

Els policies han començat una recerca fins que han trobat una parella d’homes amb actitud sospitosa, un dels quals corresponia a la descripció que els havien facilitat. S’ha iniciat llavors una persecució durant la qual, segons els Mossos d’Esquadra, l’home ha mantingut una actitud desafiant i, fins i tot, ha agredit violentament els agents amb diversos cops de puny.

També ha intentat pujar al cotxe policial, però en veure que no hi havia les claus posades, ha marxat. Finalment, han arribat més patrulles i la policia ha reduït l’home, que ha quedat detingut pels delictes d’estafa, lesions i atemptat als agents de l’autoritat.

En acabar l’actuació, els dos agents han estat atesos en un centre mèdic i els dos detinguts han estat traslladats a dependències policials en espera de passar a disposició judicial.