mossos esquadra

(ACN) Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 76 anys condemnat per abusos sexuals a menors pendent d’entrar a la presó. Segons publica el diari ‘Ara’ i ha confirmat l’ACN, la detenció va tenir lloc dijous al matí al districte de Gràcia, en concret al barri de Vallcarca, gràcies a l’avís al 112 d’una persona que va informar la policia de la localització de l’home.

Segons l”Ara’, l’home va ser condemnat el 2019 a 23 anys i vuit mesos de presó per haver abusat sexualment de diversos menors d’edat entre el 2007 i el 2011, quan treballava de gerent d’un cinema del Masnou. D’acord amb el diari, la sentència és ferma des de l’octubre passat, quan el Tribunal Suprem va confirmar-la i es buscava el condemnat perquè complís la pena.

L’avís el va fer un youtuber que feia un documental de la seva història

El diari ‘Ara’ explica que la persona que dijous va avisar la policia és un youtuber que estava en contacte amb ell per gravar un documental sobre la seva història. Els Mossos han relatat a l’ACN que en desplaçar-se a la localització facilitada per la persona que havia trucat van identificar l’home i van verificar que tenia una ordre de detenció vigent i que fins llavors no se l’havia pogut localitzar. Aquest divendres el detingut passarà a disposició judicial.