Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 38 anys com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual i un altre d’intrusisme professional. L’home a qui se li atribueix l’abús exercia com a fals osteòpata al seu domicili particular a Barcelona. De moment només es té constància d’un cas, però des dels Mossos d’Esquadra no descarten que puguin aparèixer denúncies noves.

La detenció va tenir lloc el 19 d’abril, després que els Mossos d’Esquadra iniciessin una investigació arran d’una denúncia posada per una dona que assegurava haver estat víctima d’abusos sexuals per aquest fals osteòpata. La dona hi havia assistit diverses vegades, però en l’última sessió l’home li va oferir una beguda que, suposadament, era un relaxant muscular.

Poc després la dona es va sentir marejada i va perdre parcialment la consciència, moment en què el detingut suposadament va aprofitar per abusar-ne sexualment, ja que la dona no es podia defensar. Quan la dona va recuperar del tot la consciència, i després de ser visitada mèdicament, va adreçar-se a una comissaria per presentar la denúncia dels fets.

Durant la investigació, la policia va veure que l’home tenia diversos antecedents policials, entre ells delictes de violència masclista. En veure que no estava col·legiat, els Mossos d’Esquadra li van atribuir també un delicte d’intrusisme.

El detingut va passar a disposició judicial i va ser deixat en llibertat amb càrrecs.