El detingut, que es va allotjar durant quatre mesos a diversos hotels de luxe de Barcelona i l’àrea metropolitana sense pagar, ja ha ingressat a presó. La Guàrdia Urbana va detenir el sospitós i els Mossos es van encarregar de la investigació, que ha permès relacionar totes les estafes.

El dimarts 31 de gener, els Mossos d’Esquadra detenir un veí de Barcelona de 39 anys per un presumpte delicte d’estafa continuat. L’home s’havia allotjat a 17 hotels de luxe de la ciutat  i l’àrea metropolitana sense pagar les despeses. La detenció es va fer en un establiment hoteler després que un empleat d’un hotel de la capital catalana va avisar la policia en reconèixer un client que s’havia allotjat durant dotze dies sense pagar l’import de l’estada, un total de 1.606 euros.

La investigació posterior ha determinat que l’home no només havia estafat aquest establiment sinó que havia actuat de la mateixa manera a un total de 17 hotels de luxe, la majoria a la ciutat de Barcelona, però també algun a l’àrea metropolitana. El detingut sempre feia servir al mateix procediment, reservava les habitacions a través de webs de reserva, aportant dades d’una targeta sense fons, el que li permetia no aixecar sospites.

Segons les denúncies, l’home consumia productes del minibar i feia ús de les instal·lacions, però al final no pagava res i fugia sense que el veiessin. Ho va fer en 17 hotels durant quatre mesos, un fet que suposa un delicte d’estafa continuat que ascendeix a 22.763 euros.

L’home va passar a disposició judicial divendres, 3 de febrer, i el jutge en va decretar l’ingrés a presó.