perruqueria roba robada

La Guàrdia Urbana va detenir aquest dimecres quatre persones per un delicte de receptació en una perruqueria situada al barri del Poble-sec. Els agents van trobar en una habitació peces de roba robades, amb l’etiqueta i amb les alarmes encara posades.

La investigació es va iniciar l’abril, quan se sospitava que en el local es podia estar exercint tràfic d’estupefaents. Els agents van vigilar la perruqueria i van observar que hi entraven persones que no feien ús de la perruqueria i que constantment entraven en una habitació del fons de l’establiment.

Entraven amb motxilles plenes i sortien del local amb les bosses buides

La Guàrdia Urbana va identificar sis persones quan sortien del local i van comprovar que feien olor a haixix i marihuana. Els va cridar l’atenció que un d’ells portava una motxilla folrada de paper d’alumini a l’interior per inhibir les alarmes de seguretat dels comerços. Els agents van observar que un seguit d’individus entraven al local amb motxilles plenes i en sortien d’aquest amb les bosses buides. Per aquest motiu van fer escorcolls i es van trobar amb una habitació que amagava un gran volum de roba. Es van intervenir 831 articles robats valorats en 30.000 euros.

Segons la Guàrdia Urbana, però, un dels productes estrella per als furtadors de Barcelona són els rellotges de luxe. La Urbana ha detingut diversos lladres que havien robat rellotges valorats entre els 2.500 i els 120.000 euros.