Els fets van passar la matinada del 10 de desembre. Segons la investigació dels Mossos d’Esquadra, els dos joves s’havien discutit dins el vagó i en arribar a l’estació de Navas, de l’L1, l’agressor va donar puntades de peu a la víctima i el va empènyer per les escales, mentre intentava fugir. La víctima va quedar inconscient a terra i l’agressor, que anava acompanyat amb dues persones més, el va deixar allà i va marxar.

Com a conseqüència de l’atac, la víctima es va trencar la pelvis i va acabar amb traumatismes al cap i ferides a la cella, i li van haver de posar punts. Els serveis mèdics el van atendre a la mateixa estació i ara es recupera favorablement de les lesions.

Les imatges captades per les càmeres de videovigilància han permès els Mossos identificar l’agressor i detenir-lo. La Fiscalia de Menors va decretar que ingressés en un centre per a joves, acusat dels delictes d’homicidi dolós en grau de temptativa i de lesions. Ara la policia treballa per identificar, també, els altres nois que l’acompanyaven en el moment dels fets.