La Policia Portuària va detenir dilluns dos homes acusats de robar tres caixes destinades a una botiga del Maremagnum amb material valorat en 4.500 euros. Segons informa el Port en un comunicat, la detenció dels presumptes lladres va suposar un desplegament extraordinari i una persecució que va acabar amb un dels dos homes a l’aigua i amb un tall de trànsit a la ronda del Litoral.

L’alerta la van donar els vigilants de seguretat del Maremagnum després que els suposats lladres sostreguessin les tres caixes d’un transportista que les portava a una botiga del centre comercial. Aquí va començar una persecució que va acabar amb un primer detingut, que va llançar dues de les caixes mentre s’escapava. Després se’l va poder agafar.

Tall a la ronda del Litoral per seguretat

L’altre presumpte lladre va abandonar l’última caixa robada abans de llançar-se a les aigües de la Dàrsena Nacional nedant fins al moll de Bosch i Alsina. Allà va continuar la fugida fins a creuar la ronda del Litoral. Aquest va ser el moment més complicat de l’operatiu, ja que la policia va haver de tallar la via i aturar els vehicles per seguretat. Finalment, van procedir a la detenció del segon autor del furt.

Centre de control de la Policia Portuària

Segons la policia, un cop finalitzada la instrucció de les diligències policials els dos detinguts van ser lliurats a l’Àrea de Custòdia de Detinguts del Cos de Mossos d’Esquadra. Totes les caixes i el material sostret es van retornar al seu propietari.