Ingressen a la presó un home i una dona que, segons els Mossos d’Esquadra, van assaltar amb una pistola tres supermercats. Segons les investigacions, l’home és l’autor dels assalts, mentre que la dona li donava suport per facilitar-li la fugida.

Els fets de què se’ls acusa van tenir lloc els primers cinc dies de gener en supermercats petits o botigues de queviures del districte de Sants-Montjuïc. En el primer dels casos l’assaltant es va endur 500 euros i va fugir amb un cotxe en què l’esperava una segona persona fora de l’establiment. En els altres dos assalts els empleats no van voler obrir la caixa enregistradora i van oposar resistència. En una botiga d’Hostafrancs, per exemple, els assaltants van intentar fugir, però el treballador els va seguir i, un cop a fora, es va originar una baralla en què el treballador va resultar ferit. Pocs dies més tard es va repetir una situació semblant en un altre establiment del barri de la Marina.

Les investigacions dels Mossos d’Esquadra van permetre constatar la identitat de les dues persones i les van poder detenir el 13 de febrer. En l’entrada i l’escorcoll que es va fer en el domicili de la dona, a Vilanova i la Geltrú, la policia va trobar-hi la dessuadora que duia l’assaltant durant el tercer atracament. Els detinguts tenen una desena d’antecedents policials per delictes com tràfic de drogues o delictes contra el patrimoni. Després de la detenció, els arrestats han passat a disposició judicial i ja se n’ha decretat l’ingrés a la presó.