Diversos manifestants que participen en la quarta jornada de protestes per l’empresonament del raper Pablo Hasél han destrossat diverses entitats bancàries. En concret, han accedit a la sucursal del BBVA situada al pla de Palau, 14 i a una sucursal del Banc Santander que hi ha al costat. Segons els Mossos d’Esquadra, alguns participants també han llançat pedres als veïns que des dels balcons els recriminen les seves accions. Alguns veïns també han llançat diverses galledes d’aigua, que no han aconseguit espantar els manifestants.

Després s’han desplaçat cap a una sucursal propera del Banc Santander, on n’han trencat els vidres i han llançat un petard a l’interior. Els Mossos d’Esquadra s’han fet ressò d’aquests actes vandàlics a través del seu compte de Twitter. Posteriorment, el grup de manifestants han trencat també els vidres d’una instal·lació de CaixaBank i han intentat calar-hi foc. Ràpidament, altres manifestants l’han apagat.

Durant la nit també s’han saquejat diverses botigues, com El Triangle de la plaça de Catalunya i el Decathlon del carrer de la Canuda.