Alguns manifestants van llançar pintura, van trencar vidres de seus d’entitats bancàries i van cremar un caixer automàtic. També va quedar malmès el Col·legi d’Economistes, a la plaça de Gal·la Placídia, on es llegeixen diferents inscripcions anarquistes. Durant el recorregut de la manifestació pels carrers de Gràcia, també van trencar vidres en una botiga d’esports i una cabina al carrer Gran de Gràcia.

La convocatòria de la manifestació no comunicada va ser a les 20 h a la plaça de Lesseps. Un grup d’unes 280 persones van  recórrer diferents carrers de Gràcia per donar suport a una anarquista que va ser detinguda a Alemanya, acusada d’atracar bancs. A la pancarta es llegia el lema “Solidaritat rebel amb les companyes anarquistes d’Alemanya”. Entre els assistents hi havia l’exregidor de la CUP, Josep Garganté.

Durant el recorregut de la manifestació, alguns dels participants van ocasionar destrosses a diferents punts del barri. A la plaça de Gal·la Placídia, el Col·legi d’Economistes i un caixer del Banc Sabadell van rebre cops i pintades. El resultat són diversos vidres trencats.

 

També van ocasionar destrosses en altres punts del barri. Al carrer Gran de Gràcia van cremar un caixer del banc Santander, a banda de trencar vidres.

 

Però les entitats bancàries no són les úniques amb desperfectes. Una botiga d’esports, a l’altura del número 108 del carrer Gran de Gràcia, també tenia vidres trencats. El mateix ha passat a uns metres d’aquest establiment, on es van trencar els vidres d’una cabina telefònica. A primera hora d’aquest matí, els treballadors del comerç i diferents operaris han escombrat els vidres que hi havia escampats a la via pública.