Mossos d'Esquadra

Aquest divendres al matí els Mossos d’Esquadra han desallotjat un local ocupat des de feia temps per persones reiteradament delinqüents. El local situat al carrer del Pintor Mir ha estat desnonat a requeriment del Jutjat d’Instrucció número 18 de Barcelona.

En entrar al local, els Mossos no hi han trobat cap de les persones que habitual viuen o utilitzen aquest espai. Un cop acabada l’operació, el local s’ha lliurat a la propietat, que havia denunciat els fets per ocupació il·legal.

L’operatiu s’ha fet dins el marc del Pla d’Actuació Tremall, que lluita contra la multireincidència a la ciutat i preveu el control intensiu de pisos i locals que poden estar ocupats per delinqüents. Actualment els Mossos d’Esquadra tenen vigilats 37 immobles.

En una tarda, nou detinguts amb 139 antecedents

Aquest dijous, agents del Grup de Delinqüència Urbana van dur a terme un dispositiu al centre de la ciutat per detectar i neutralitzar possibles lladres que hi operen de manera reiterada. L’operatiu va acabar amb nou detinguts. Tres d’ells van quedar arrestats perquè tenien ordres de cerca i captura per fets comesos anteriorment. A la resta els agents els van agafar in fraganti mentre cometien algun delicte. Entre els nou acumulaven 139 antecedents policials. Els detinguts passaran a disposició judicial les pròximes hores.