Segons expliquen els veïns, l’empresa Norvet l’està pressionant perquè deixi el pis. Asseguren que darrere aquest assetjament hi ha l’objectiu de convertir el pis en un apartament de luxe. El desallotjament fa temps que estava previst, però s’ha aconseguit aturar en diverses ocasions per l’acció veïnal. Aquest dimarts, el Sindicat de Barri del Poble Sec va organitzar una ocupació simbòlica d’un bloc de pisos en obres . L’empresa encarregada d’aquests treballs és, justament, la propietària de l’immoble on hi havia previst el desallotjament del Feliciano.  Els concentrats van acabar abandonant-lo pacíficament quan van arribar els antiavalots dels Mossos.

Aquest dimecres ha tornat a haver-hi un intent de desallotjament. Els veïns s’han concentrat a les portes de l’edifici per mostrar el suport al Feliciano i el seu rebuig a l’empresa Norvet, a la qual acusen de fer fora els veïns per revalorar els pisos. Tot i que ha estat una xerrada tranquil·la, els manifestants s’han encarat a la policia i representants legals de l’empresa per demanar explicacions. Finalment la comitiva judicial ha decidit no actuar. 

Des del Sindicat de Barri alerten que hi ha més veïns en aquesta situació i que els donaran suport a tots per evitar que es quedin sense habitatge.