Desmantellen un punt de venda de drogues al Raval
Foto: Guàrdia Urbana

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desarticulat un punt de venda de drogues detectat al barri del Raval, a Ciutat Vella. La policia ha intervingut substàncies il·legals de tipologia diversa i ha recuperat la propietat on s’havia establert el punt de venda de drogues. L’operació s’ha saldat, a més, amb la detenció d’una persona.

Fonts municipals apunten que la Guàrdia Urbana havia posat en marxa un dispositiu policial conjunt amb els Mossos d’Esquadra arran de les denúncies de veïns. Residents de l’entorn es queixaven d’un local on es duien a terme activitats sospitoses. La col·laboració ciutadana ha estat clau, doncs, com ja va ser-ho en un cas semblant en aquest mateix punt de la ciutat, fa només unes setmanes.

La Guàrdia Urbana ha fet pública l’operació a través de les xarxes socials. Segons ha destacat el cos al seu compte de Twitter, el punt de venda de drogues desmantellat estava dotat de càmeres de vigilància i disposava també d’un dispositiu de visionatge.

Se suma a les quatre plantacions de marihuana a Sants-Montjuïc i les Corts

El desmantellament del punt de venda de drogues del Raval coincideix amb la intervenció de quatre plantacions de marihuana als districtes de Sants-Montjuïc i de les Corts aquesta mateixa setmana. En aquest cas, hi ha hagut quatre detinguts en una operació que també ha estat conjunta entre la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra.