Foto: Mossos d'Esquadra

Una operació conjunta entre Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana ha permès desmantellar un altre punt de venda de droga al barri del Raval, concretament al carrer de la Lluna. Hi ha dues persones detingudes. Segons han explicat els Mossos, la investigació es va iniciar arran d’una informació que va rebre la policia que alertava que en aquest punt s’hi venien substàncies estupefaents.

Després de fer totes les indagacions, els dos cossos policials van entrar al pis aquest dimarts a la tarda. A dins, a més de fer les dues detencions, van requisar droga: cocaïna, heroïna i crack. També una bàscula de precisió i diners en efectiu. Un cop van desallotjar l’habitatge, la policia el va lliurar al propietari.

Acció Raval alerta dels pisos buits al barri

Ja fa unes setmanes que els veïns del Raval van alertar d’un repunt del problema de la droga al barri. Reconeixen que han detectat un augment de narcopisos l’últim any i asseguren que el consum al carrer s’ha incrementat.

Per erradicar el tràfic de drogues creuen que primer cal reduir el nombre de pisos i locals buits que ocupen les màfies. Els veïns creuen que “la fiscalia hi té un paper molt important”, per intervenir d’urgència en els processos que calgui per agilitzar els tràmits.