Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desmantellat al barri de la Sagrada Família un grup criminal que distribuïa cocaïna des de quatre pisos. En l’operació s’han detingut sis persones i quatre estan sent investigades. S’han decomissat 220 g de cocaïna i 2,789 kg de substància de tall.

L’operació, que es va dur a terme dilluns, ha estat coordinada entre Mossos i Guàrdia Urbana. La policia, a més de decomissar la droga, ha trobat 4.000 euros en metàl·lic en els pisos de la Sagrada Família i diversos estris per manipular la substància il·legal.

El mes de gener la policia va intervenir 620 quilos de cocaïna amagada a l’interior d’un rotor de 12 tones al Port de Barcelona. La mercaderia va arribar procedent de Panamà i tenia com a destinació Lleida. A principis d’any, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil van desmantellar una de les organitzacions més importants d’Europa dedicades al tràfic de cocaïna i que distribuïa la droga a tot el continent. A Barcelona es van detenir quatre persones de l’organització.