Una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana ha permès desmantellar un punt de venda i distribució de cocaïna a petita escala a Nou Barris. La investigació es va iniciar l’agost passat quan efectius de la Guàrdia Urbana van detenir dos homes a la via pública acusats d’estar en possessió de 20 grams de cocaïna i uns 1.500 euros en efectiu.

A partir d’aquestes detencions els agents van seguir investigant per poder determinar l’origen de la droga i el punt des d’on es distribuïa. Aleshores es va localitzar un pis al barri de Ciutat Meridiana que era visitat periòdicament per possibles consumidors. Després de constatar que es tractava d’un punt de venda al detall i de distribució a petits traficants els agents dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van fer una entrada i escorcoll al domicili el 2 d’octubre. Es van intervenir 1.000 euros en efectiu, cocaïna, bàscules de precisió i embolcalls.

Píndoles per tractar la disfunció erèctil

En l’actuació policial també es van intervenir una quarantena de píndoles per tractar la disfunció erèctil. Ara s’investiga si es tracta de medicaments en curs legal o productes falsos que podrien ser perjudicials per a la salut. Les píndoles s’estaven venent també al mercat negre perquè és necessària una recepta mèdica per adquirir-les.